Massage aan huis

Sinds kort ben ik aangesloten bij Masseur aan Huis Nederland, een landelijk netwerk van professionele masseurs die zich specialiseren in het bieden van een massage aan huis.

Door de screening die Masseur aan Huis vooraf doet, weet je zeker dat je een gekwalificeerd masseur (of masseuse, :)) aan huis krijgt. Wel zo betrouwbaar ook.
Daarnaast kunnen klanten hun ervaringen delen. Deze recensies kunnen niet door de masseur veranderd worden.

Waarom de massage aan huis?

Een bijna wekelijkse vraag. Het is niet dat ik geen ruimte aan kan bieden. Maar ik kom graag bij  je thuis masseren.

Omdat ik het erg belangrijk vind dat jij je zo relaxed mogelijk kunt voelen. De vrouwen die op mijn tafel (of stoel) komen, gunnen zichzelf vaak weinig tijd. Bij vrouwen met een overvolle agenda is de drempel hoger om een afspraak te maken om ergens naartoe te komen. En voor moeders is het grote voordeel dat er geen oppas geregeld hoeft te worden. Voor zwangere dames is het wel zo prettig dat ze niet heen en weer hoeven te sjouwen.

En zeg nou zelf, als je heerlijk ontspannen bent en daarna in je eigen tempo, in je eigen omgeving, nog even na kunt genieten dan klinkt dat toch veel fijner dan na je massage de straat direct weer op te moeten ?

Past dat wel in mijn huis?

Mocht je me nog niet in levenden lijve zijn tegengekomen, zó groot ben ik niet! En het grote voordeel van een yoga docent, ik krijg mezelf in aardig wat bochtjes gewrongen.

Zonder gekheid, je moet wel in een paddenstoel wonen om te weinig ruimte te hebben. Haal je salontafel aan de kant, sluit de gordijnen en maak de overbuurvrouw nieuwsgierig! Het is wel fijn om een ruimte op de begane grond vrij te hebben, tenzij je beschikt over een lift óf zin hebt om voorafgaand aan je massage je rug te vertillen.

Wat heb ik dan allemaal nodig ?

Niets. Ik neem alle benodigdheden mee, de massagetafel of de massagestoel, olie en (hand)doeken. Als je zorgt voor een voor jou aangename temperatuur in de ruimte waar je gemasseerd wordt is dat voor jezelf wel zo prettig. Fijn voor ons allebei is als je vooraf even doucht.

Komt u maar…

Vertrouwd en veilig, twee vereisten om jezelf te kunnen ontspannen. Dus laat mij met mijn tafel maar de straat over gaan, dan kun jij lekker binnen blijven. Of buiten in je tuin, als het lekker weer is 😉

Dat klinkt goed!

Zeker. Maar vergeet niet, ladies only. Mocht je vent nu jaloers worden op het idee dat jij het wel zo relaxed geregeld hebt, neem even contact met me op. Voor duo behandelingen schakel ik graag mijn eigen duo in, een heuse mannen-masseur.

Ja, ik wil!

Goed besluit. Ik vind ook dat je het verdient hebt. Dus zullen we een afspraak maken?

Je naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gewenste massage

Je bericht
(Wil je thuis gemasseerd worden, geef dan ook vast even je adres door):

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.