Yoga

“Yoga, dat is zeg maar echt niet mijn ding…”

Het is niet aan mij om te beschrijven waarom yoga wel of niet bij je past. De een beoefent yoga thuis, lekker met de gordijnen dicht. De ander gaat toch liever voor het contact met een docent en andere cursisten. Welke naam er ook aan de vorm van yogabeoefening gegeven wordt, de les wordt altijd gekleurd door de docent. En daarom geef ik de yogalessen die ik doceer geen specifieke naam. Hou het maar op flow yoga. Ik vind het prettig om je mee te nemen de les in met een vloeiende serie van yoga houdingen. De ene les dagen we je spieren wat meer uit, de andere keer daag ik je uit om de rust in jezelf te zoeken ondersteund met bewegingen. Of je nu zwangerschapsyoga doet, of voor de gewone yoga les komt, het doel is altijd om jou met een fijn gevoel van je matje af te laten komen. Ontspanning door inspanning. Niet door om je heen te kijken of je wel mee komt met de groep. Lekker je eigen ding doen, omringd door fijne mensen in een prettige sfeer. Dat is wat Massadi je graag biedt.

Wat is yoga voor jou? 

Woon je in Tiel of omgeving? Dan nodig ik je graag uit voor een gratis proefles om dat zelf te kunnen ervaren. Kijk even op het lesrooster of er een groepsles is op een tijd die je past, of neem even contact met me op.

[vcex_image_carousel style=”default” item_width=”230px” min_slides=”1″ max_slides=”1″ items_scroll=”page” auto_play=”true” timeout_duration=”4000″ arrows=”false” thumbnail_link=”none” custom_links_target=”_self” img_width=”500″ img_height=”500″ img_filter=”none” image_ids=”7248,7573,7572,7506″ infinite_loop=”true”]
[vcex_spacing size=”30px”][vcex_button url=”//www.massadi.nl/contact” style=”clean” align=”right” color=”teal” size=”large” border_radius=”3px” target=”self” rel=”none” icon_left=”thumbs-up” font_size=”14″ font_weight=”100″ css_animation=”right-to-left”]Meld je nu aan voor een gratis proefles[/vcex_button]
[vcex_spacing size=”30px”]

Yoga ?!?

“Maar ik heb nog nooit aan yoga gedaan “
En dat is ook helemaal niet nodig! Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga om mee te doen. We doen laagdrempelige oefeningen, maak je geen zorgen. Kom gewoon eens meedoen en ervaar zelf of yoga toch wél je ding kan zijn!

[vcex_spacing size=”30px”]

“Zeker veel te zweverig”
De yogalessen van Massadi zijn juist erg praktisch en down-to-earth. Letterlijk. We gaan niet zweven, maar proberen wel met een lekker gevoel de mat af te komen.

“Daar ben ik veel te stijf over”
Niemand is hetzelfde, en dat is maar goed ook. Iedereen heeft zijn beperkingen. De uitdaging ligt er juist in om zelf bewust te worden van  je mogelijkheden en je beperkingen. Je komt tegen waar in je lichaam er spanning is opgebouwd en je leert hierin te ontspannen door bewust gebruik te maken van je ademhaling.

Hierdoor word je zowel geestelijk als lichamelijk sterker. Je zult ervaren dat verschillende soorten klachten kunnen verminderen en je gewoon lekkerder in je vel komt te zitten. Door spieren, sterker en vooral soepeler te maken, voorkom je blessures en verminderen bijvoorbeeld de veelgehoorde rugklachten. En zo zijn er nog zoveel voordelen te noemen, maar het allerbelangrijkste is dat je het met plezier en aandacht doet. Een goede sfeer en respect voor elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.